Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Υπεύθυνος Γραφείου

Έδρα

Αντώνης Παρίσης

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και μεγάλωσε στην Νίκαια όπου και συνεχίζει να ζει. Σπούδασε στην Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας στο Τμήμα Διακοσμητικής. 'Έχει πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από την ΑΣΠΑΙΤΕ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον Σχεδιασμό Φωτισμού από το Ε.Α.Π. (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο). Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια σχετικά με την χρήση Η/Υ και την σχεδίαση μέσω σχεδιαστικών προγραμμάτων (AutoCad) και κατέχει το πιστοποιητικό ECDL CAD για γνώση του AUTOCAD.

Ασκεί το επάγγελμα του εκπαιδευτικού:

  1. στα δημόσια Ι.Ε.Κ. από το 1998 έως σήμερα στην ειδικότητα Τεχνικός Διακόσμησης διδάσκοντας τα μαθήματα: Πρακτική χρώματος, Διακοσμητικό Σχέδιο, Μέθοδοι Σχεδίασης και Αποτύπωσης, Σχέδιο μέσω Η/Υ, Μακέτα, κ.α.
  2. στην πρ/θμια και δ/θμια δημόσια εκπαίδευση από το 2007 ως αναπληρωτής στο τομέα των καλλιτεχνικών αλλά και στον τομέα εφαρμοσμένων τεχνών στις ειδικότητες Γραφιστικής και Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων. Είναι διορισμένος από το 2018.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολείται μαζί με τους συνεργάτες του (ένα επιτελείο από έμπειρους διακοσμητές, μηχανικούς και αρχιτέκτονες) με τη σύνταξη μελετών, με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό, την επίβλεψη και την κατασκευή επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, χώρων αναψυχής και κατοικιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Επικοινωνία

Υπεύθυνος Γραφείου: Αντώνης Παρίσης
Email: aparisis@diakosmites.com
Έδρα: Ν. Μπελογιάννη 55, 18450 Νίκαια
Τηλέφωνα: 6989870953, 2104900207